Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Γιαννάκης: «Άμυνα και γρήγορος ρυθμός» Ένα μήνα εκτός ο Πρίντεζης

Δηλώσεις έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο site της ευρωλίγκας για το παιχνίδι με τη Λιέτουβους.Αγώνας που θα διεξαχθεί στο Σ.Ε.Φ. στις 7 τη Τετάρτη.Με σκοπό λοιπόν να επιστρέψει στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από τη Μάλαγα και μπροστά στο κόσμο του θα πρέπει να αποτρέψει τους λιθουανούς απο τα σουτ τριών πόντων και μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα.....




Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη:«Η Λιέτουβος Ρίτας ξεκίνησε εξαιρετικά την σεζόν στην Ευρωλίγκα και απέδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Καλούμαστε να παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει γρήγορα και δημιουργεί πολλές προυποθέσεις για συνεχή σουτ. Στόχος μας είναι να αποτρέψουμε αυτά τα συνεχή σουτ, όντας συγκεντρωμένοι στην άμυνα και παράλληλα να προσπαθήσουμε να έχουμε έναν γρήγορο ρυθμό. Στην τελευταία εγχώρια αγωνιστική μας υποχρέωση παίξαμε με το Μαρούσι χωρίς θεατές, λόγω τιμωρίας, και τώρα ανυπομονούμε να έχουμε πάλι την υποστήριξή τους».


Νίκολα Βούισιτς: «Κέρδισαν δύο παιχνίδια και είναι μία ομάδα που αξίζει το σεβασμό και χρειάζεται προσοχή. Η δουλειά μας δεν είναι εύκολη, γιατί σουτάρουν πολλά τρίποντα και μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε».



Ενοχλήσεις ο Τεόντοσιτς


Ενοχλήσεις ένιωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς  στη προπόνηση της Τρίτης με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Λιέτουβους να κριθεί στη τελευταία σημερινή προπόνηση.Ενοχλήσεις που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος εκγύμνασης που ακολουθούσε η ομάδα.


Ένα μήνα εκτός ο Πρίντεζης
 

Κάταγμα στη ωμοπλάτη  υπέστη ο Γιώργος Πρίντεζη από το πέσιμο του στον αγώνα της Μάλαγα.Τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για ένα μήνα.Στον αγώνα με τη Κάχασολ ο Έλληνας φόργουορντ βρήκε στον αιφνιδιασμό και κάρφωσε με τα δύο χέρια, αλλά για κακή του τύχη δεν άφησε έγκαιρα τη στεφάνη. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να πέσει άτσαλα στο παρκέ και να αποχωρήσει πάνω σε φορείο, με τους γιατρούς να του έχουν τοποθετήσει ειδικό κολλάρο στο λαιμό.Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στη σπονδυλική στήλη και στο κεφάλι, με τις εξετάσεις να βγαίνουν καθαρές, με εξαίρεση το κάταγμα στην ωμοπλάτη.

1 σχόλιο: