Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Γιαννάκης: "Περιμένουμε τον κόσμο" Στην Αμερική για προσωπικούς λόγους ο Ουέιφερ


O Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Λιέτουβους για τη παρουσία της ομάδας αλλά..... και του κόσμου καθώς μετά τον αγώνα με την Ορλεάν και στο χθεσινό ματς η παρουσία του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη.....



Αναλυτικα:"Είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας κι όσες φορές χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, επανήλθαμε σε καλούς ρυθμούς. Ελέγξαμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό απέναντι σε μια ομάδα επικίνδυνη. Αν αφαιρέσουμε ένα διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο, ήμασταν εξαιρετικοί. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα λάθη και να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας. Ο χρόνος θα βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδρούμε."


"Πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις σε κάθε παιχνίδι και να μη ζητάμε μόνο το αποτέλεσμα. Οσες εμπειρίες έχουμε μαζέψει στη διάρκεια της χρονιάς, τόσο καλύτεροι θα είμαστε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται. Το ματς είχε όμορφες φάσεις και η βοήθειά τους είναι σημαντική για τους παίκτες. Ελπίζουμε ότι στους επόμενους αγώνες θα έρθουν ακόμη περισσότεροι."

Ο Βον Ουέιφερ θα χάσει τον αγώνα με την Καβάλα καθώς πήρε άδεια από τον Παναγιώτη Γιαννάκη προκειμένου να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να δώσει το "παρών" στην κηδεία του παππού του που έφυγε από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου