Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Πας ΣΕΦ; Βραβεύεσαι...


Συνεχίζεται από τη ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για 2η χρόνια το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας μας για την επιβράβευση των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα, η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία και την ανάδειξη 10 τυχερών στο τέλος της περιόδου που κέρδισαν από ένα εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2009-2010, συνεχίζεται και φέτος με ακόμα περισσότερα προνόμια και ευκαιρίες......





Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας που θα έρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, θα επιβραβεύεται με συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Συγκεκριμένα, για κάθε αγώνα της ομάδας στη διοργάνωση της EUROLEAGUE και στα μεγάλα ντέρμπυ του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα επιβραβεύεται με 10 πόντους. Για κάθε αγώνα της ομάδας μας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα (εκτός των ντέρμπυ) και για τους αγώνες του Κυπέλου Ελλάδας θα επιβραβεύεται με 20 πόντους. Τέλος, όπως και πέρυσι, θα υπάρχουν αγώνες bonus στους οποίους θα προσφέρεται σε κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας που θα έρχεται bonus 30 πόντων. Τέτοιοι είναι οι αγώνες τις Κυριακές το μεσημέρι καθώς και άλλοι οι οποίοι θα ανακοινώνονται λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση τους. Οι πόντοι θα περνάνε αυτόματα στη κάρτα διαρκείας με τον ηλεκτρονικό έλεγχο που θα πραγματοποιείται κατά την είσοδο του κατόχου στο γήπεδο. Απλώς να έρθει στο γήπεδο με το εισιτήριο του και να περάσει από τον ηλεκτρονικό έλεγχο. Επίσης, με κάθε αγορά των επίσημων προϊόντων του Ολυμπιακού αξίας 10 ευρώ και το πέρασμα του κωδικού του εισιτηρίου από το ταμείο των μπουτίκ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, θα προστίθενται 1 πόντος στο σύνολο των πόντων του κάθε κατόχου εισιτηρίου διαρκείας.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο κάθε κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της συλλογής των πόντων του, μέσα από το site του Ολυμπιακού και την ενότητα Πρόγραμμα Επιβράβευσης Κατόχων Διαρκείας στα εισιτήρια με τη χρήση ενός κωδικού ώστε μα γνωρίζει πόσους πόντους έχει συγκεντρώσει.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε και φέτος ένα από τα πιο επιτυχημένα project μας, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας, το οποίο ουσιαστικά επιβραβεύει τους πιστούς φιλάθλους μας και ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη σχέση των φίλων του Ολυμπιακού με την ομάδα. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, οι 10 πρώτοι σε συλλογή πόντων κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα κερδίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ ο φίλαθλος μας με τους περισσότερους πόντους, ο επονομαζόμενος SUPER FAN θα κερδίσει μια θέση στα court seats για την ερχόμενη χρονιά. Το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς και με άλλες υπηρεσίες προς τους φιλάθλους μας οι ενώ ο στόχος μας είναι σε λίγο καιρό μέσα από ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής επεξεργασίας των δεδομένων, να μπορούν οι φίλαθλοι μας να χρησιμοποιούν τη κάρτα διαρκείας τους ως μια «έξυπνη κάρτα» με χρήση σε διάφορους τομείς και πεδία.»


Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας ξεκίνησε τη λειτουργία του από τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας με την Ορλεάνς, ο οποίος έδωσε 10 πόντους σε κάθε έναν κάτοχο του εισιτηρίου διαρκείας που παρακολούθησε τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου